سرمایه گذاری در بورس

زمانی، سپرده گذاری در بانک، بهترین سرمایه گذاری به شمار می‌رفت. لیکن و به واسطه وجود تورم‌ و شرایط موجود، قدرت سرمایه ی نقدی روز به روز کاهش یافته و ارزش خود را از دست می دهد.
به همین دلیل، افراد زیادی در جستجوی بازارهای مختلف برای سرمایه گذاری می‌گردند تا دست کم، ارزش پولشان حفظ شود. در ایران، بازارهای گوناگونی برای سرمایه گذاری وجود دارد که از جمله آن می توان به سرمایه گذاری در مسکن، ارز، طلا، خودرو و بورس (بازار سرمایه) اشاره کرد.
هر کدام از این بازارها، مزایا و معایب خود را دارندکه در جای خود قابل بررسی است. لیکن توجه به شرایط هر یک می توان بازار سرمایه را جزء یکی از بازارهای ارزشمند جهت سرمایه گذاری نام برد.
برخی مزایای بورس
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری زیاد
  • سرعت نقد شوندگی
  • گذر از محدودیت مکانی برای انجام دادوستد
  • بدون محدودیت در توسعه و سرمایه گذاری

از کجا شروع کنیم؟

برای ورود به بازار سرمایه کافی است در گام نخست در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام نموده و پس از دریافت کد سجامی نسبت به احراز هویت غیر حضوری اقدام نمائید. پس از تائید احراز هویت امکان افتتاح حساب در کارگزاری برای شما مهیا می گردد.
کلیه این مراحل بصورت الکترونیکی وغیر حضوری است و نیازی به حضور در کارگزاری نمی باشد. از اینرو کمترین زمان ممکن را خواهد برد.
پس از دریافت کد بورسی می توان به یکی از دو روش زیر در بازار سرمایه، سرمایه گذاری نمود:
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیر مستقیم
اطلاعات بیشتر
سرمایه گذاری مستقیم:
در این روش لازم است شما اطلاعات و دانش کافی نسبت به قوانین بازار سرمایه و همچنین بازارها و شرکت های قابل دادوستد در هر کدام را داشته باشید و پس از آن قادر خواهید بود با دریافت اطلاعات حساب کاربری جهت انجام دادوستد آنلاین اقدام نمائید.
بدیهی است در این روش میزان سودآوری سرمایه گذاری شما بطور مستقیم به نوع عملکرد شما در انجام دادوستدهای خود خواهد داشت. هرچند در این روش سودآوری قابل ملاحظه ای وجود دارد، لیکن بدلیل ریسک قابل ملاحظه آن پیشنهاد نمی گردد.
سرمایه گذاری غیر مستقیم:
در این روش اغلب ریسک های دادوستد به عهده صندوق های سرمایه گذاری بوده و همین مسئله باعث می گردد تا سرمایه گذار با تحمل کمترین ریسک در بازار سرمایه، سرمایه گذاری کند. صندوق ها با جذب سرمایه ی سرمایه گذار نسبت به عملیات دادوستد اقدام می نمایند. در نهایت سرمایه گذار نسبت به عملکرد صندوق سود مناسبی را دریافت می کند.
شاخصه های این سرمایه گذاری، ریسک کمتر در ازاء سود قابل توجه می باشد.

سوالات متداول

خیر- برای انجام تغییر ناظر نیازی به آپلود برگه سهم نمی باشد

برای این منظور می بایست به سامانه درگاه یکپارچه سازی ذینفعان بازار سرمایه مراجعه و پس از ورود به پنل کاربری خود از قسمت گزارش دارایی ها آخرین برگه سهم مربوط به آن دارایی را دریافت نمایید.

مشتریان می توانند با واریز وجه به حساب های معرفی شده در بخش شماره حساب ها و ارسال فیش واریزی خود به شماره تماس معرفی شده مبلغ مورد نظر خود را به حساب سامانه آنلاین خود واریز نمایند.
شماره واتس آپ واحد پذیرش جهت ارسال مدارک : 09223900497

بله- مشتریان میتوانند از طریق دسترسی سامانه معاملات برخط خود اقدام به معامله سپرده های کالایی، تسه و اخزا نمایند.
شرکت کارگزاری بانک کارآفرین (سهامی خاص) به شماره ثبت 5993 از تاریخ 1385/4/6 فعالیت خود را به عنوان کارگزار رسمی بورس اوراق بهادار آغاز نمود. این شرکت کارگزاری از بدو تاسیس تاکنون همواره به عنوان یکی از موثرترین کارگزاری ها در بازار سرمایه مطرح بوده و مهم ترین هدف مدیران آن، ارائه خدمات مناسب براساس شرایط روز و نیاز سرمایه گذاران بوده است.
موضوع فعالیت شرکت بر اساس ماده 3 اساسنامه عبارت است از: • خدمات کارگزاری، کارگزار/ معاملهگری و بازارگردانی / • خدمات مالی و مشاوره می باشد
دسترسی سریع
آدرس : تهران ، بلوار نلسون ماندلا (آفریقای شمالی) ، بلوار صبا ، شماره 8، ساختمان کارآفرین
تلفن : +9821-24532000
پست الکترونیکی : info@karafarinbrokerage.com
کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به کارگزاری بانک کارآفرین می‌باشد